Podjetje REED

Projekti 1

Skupina REED Group postaja vse bolj prepoznaven izvajalec storitev s področja projektiranja, nadzora in razvoja nepremičninskih projektov v slovenskem prostoru.

V preteklih letih smo si nabrali številne izkušnje ter ustvarili vrsto referenc s področja strokovnih storitev svetovanja pri pripravi, razvoju in ​​izvedbi nepremičninskih projektov.

Glavno področje našega delovanja je razvoj nepremičninskih projektov. Trgu ponujamo široko paleto storitev, od priprave poslovnega načrta in svetovanja o ključnih projektnih rešitvah, do projektiranja, strokovnega nadzora ter stalne podpore strankam v fazah priprave, razvoja in izvedbe projektov. Glede na specifične zahteve posameznega projekta ponujamo in izvajamo storitve v lastni režiji ali v sodelovanju z domačimi in tujimi partnerji. Smo zanesljiv in prodoren partner, ki svojo dejavnost stalno nadgrajuje.

Naš cilj je je najti najbolj inovativne, praktične in učinkovite rešitve, ki zadovoljujejo specifične potrebe naših strank. Izvajanje naših storitev temelji na multidisciplinarni perspektivi in iskanju rešitev, ki najbolje ustrezajo potrebam naših strank.

 

Naša filozofija
in vrednote

Skupaj ustvarimo temelje uspešnega projekta

Na podlagi naših izkušenj ustvarimo temelje uspešnega nepremičninskega projekta že veliko pred začetkom gradnje nepremičninskega projekta. V projekt se aktivno vključimo že v fazi izbora lokacije ter pripravi idejnega projekta ter tako našim strankam omogočimo snovanje in razvoj projekta, ki preseže njihova pričakovanja.

Verjamemo v strokovnost

Strokovnost dosegamo smo s poudarkom na dialogu in tesnem sodelovanju s strankami. Tako ustvarjamo pogoje za razvoj zaupanja in učinkovitega poslovnega sodelovanja. V kombinaciji s širokim strokovnim znanjem in izkušnjami ponujamo strankam najvišjo kakovost storitev.

Spodbudo najdemo v kreativnih rešitvah

V naši industriji, ki se stalno spreminja in razvija, nenehno iščemo in izvajamo kreativne in inovativne rešitve, ki bodo presegale zahteve in pričakovanja naših strank ter izboljšale uspešnost njihovih projektov.

Trajnostni razvoj je naš dolgoročni fokus

Prepričani smo, da trajnostni razvoj prinaša boljšo prihodnost. Naše inteligentne projektne rešitve in spoštovanje njihove življenjske vrednosti prispevajo k trajnostnemu razvoju in doseganju gospodarnosti zgradb in infrastrukture.

 

Naši parterji

Skupina REED Group postaja vse bolj prepoznaven izvajalec storitev s področja projektiranja, nadzora in razvoja nepremičninskih projektov v slovenskem prostoru.

kontakirajte
nas

storitve

REED GROUP,

razvoj nepremičninskih projektov, d.o.o.
Dunajska 167, 1000 LJUBLJANA, SLOVENIA, EU
ID za DDV: SI13862383
matična številka: 7182830000
TRR: SI56 3400 0101 9567 461
Telefon
00386 (0) 30 302 373
E-pošta
info@reed.si
Povabimo vas na kavo!